Små krydrede oksefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

1 timer

Små krydrede frikadeller velegnet til både buffet og madpakke.

Ingredienser

Ca. 35 små frikadeller

Opskriften gælder for 1 portion

Pynt

  • grofthakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rasp med fløde og lad det trække i ca. 10 min. Bland imens kød, løg, æg, salt og allehånde sammen. Tilsæt raspblandingen og rør farsen godt. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form farsen til små frikadeller (ca. 1 spsk pr. stk.). Steg halvdelen ved jævn varme i ca. 10 min. Gentag med resten af smørret og farsen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 49 %

Print

Kilde: