Små krydrede oksefrikadeller
1 timer

Små krydrede oksefrikadeller

Små krydrede frikadeller velegnet til både buffet og madpakke.
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små krydrede oksefrikadeller

Små krydrede frikadeller velegnet til både buffet og madpakke.

Ca. 35 små frikadeller

Opskriften gælder for 1 portion

Pynt

  • grofthakket bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Bland rasp med fløde og lad det trække i ca. 10 min. Bland imens kød, løg, æg, salt og allehånde sammen. Tilsæt raspblandingen og rør farsen godt. Lad farsen hvile tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form farsen til små frikadeller (ca. 1 spsk pr. stk.). Steg halvdelen ved jævn varme i ca. 10 min. Gentag med resten af smørret og farsen.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 14 %
  • Fedt: 49 %
Print