Små madbrød med morgenfrue og majsmel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

Nemme portionsbrød som smager dejligt til ostebordet og i madpakken.

Ingredienser

10 brød pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Bland mel, majsstivelse, bagepulver, natron og salt. Tilsæt smør og smuldr det i melet. Tilsæt derefter hytteost, kvark, gulerod og morgenfrue. Ælt dejen sammen og form til en kugle. Rul dejen ud (ca. 1½ cm tyk) på et meldrysset bord. Udstik 10 brød med et glas eller lignende (ca. 7 cm i diameter). Tag den varme plade ud og beklæd den med bagepapir. Fordel de små brød på pladen og bag dem midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 16 min. ved 225° - tradtionel ovn.

Tips

Dryp evt. brødene med olie, salt og krydderurter inden bagning.
Server brødene lune med koldt smør.
Du kan undlade de spiselige blomster og evt. bruge krydderurter på andre tidspunkter af året.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,8 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 67 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: