Små madbrød med morgenfrue og majsmel

Bedømmelse

(9 vurderinger)

45 min

Nemme portionsbrød som smager dejligt til ostebordet og i madpakken.

Ingredienser

10 brød pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Bland mel, majsstivelse, bagepulver, natron og salt. Tilsæt smør og smuldr det i melet. Tilsæt derefter hytteost, yoghurt, gulerod og morgenfrue. Ælt dejen sammen og form til en kugle. Rul dejen ud (ca. 1½ cm tyk) på et meldrysset bord. Udstik 10 brød med et glas eller lignende (ca. 7 cm i diameter). Tag den varme plade ud og beklæd den med bagepapir. Fordel de små brød på pladen og bag dem midt i ovnen.

Tips

Dryp evt. brødene med olie, salt og krydderurter inden bagning. Server brødene lune med koldt smør. Du kan undlade de spiselige blomster og evt. bruge krydderurter på andre tidspunkter af året.

Bagetid

Ca. 16 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,2 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: