Små snack-forårsruller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Lidt knasende sprød, lidt saftigt sprød....og lidt til at dyppe i. En appetitlig indledning til et godt måltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 grønne asparges (ca. 175 g)
  • ½ liter vand
  • ½ tsk groft salt
  • ½ skrællet glaskål i stave (ca. 75 g)
  • ¼ agurk i stave (ca. 75 g)
  • ½ dl sød chilisauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Knæk den nederst seje del af aspargesene og kasser det. Skær 3-4 cm af bunden af hver asparges og hak det fint. Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog aspargestoppene ved kraftig varme og uden låg i ca. 1 min. Hæld vandet fra, brus over med koldt vand og lad aspargesene dryppe af i en sigte.

Mos osten i en skål og bland den med hakket asparges og valnødder. Del forårsrulledejen på midten - hold dejen smidig under et fugtigt viskestykke. Læg ca. 1 spsk fyld nederst på et stykke forårsrulledej. Fold bunden og de lange kanter ind over fyldt, fugt kanterne med lidt vand og rul stramt sammen. Lav 12 små forårsruller og læg dem på en plade med bagepapir. Pensl med smør og bag forårsrullerne øverst i ovnen til de er gyldne.

Anret glaskål, agurk og asparges på 4 tallerkener sammen med de lune forårsruller og server med chilisauce.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag