Smørdampede persillerødder m.m.

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på lækkert tilbehør til hovedreten. De smørdampede persillerødder m.m. er fedtfatiige og får et dejligt frisk pift af citronsaften i smørsaucen.

Ingredienser

Antal portioner

Smørsauce

  • 25 g smør
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk sukker
  • 2 tsk groft salt
  • 3 persillerødder i stave
  • 10 skorzonerrødder i 3 cm stykker
  • 5 rødløg i både
  • 2 spsk friske timianblade

Hertil

  • 500 g kogt hamburgerryg, stegt medister eller frikadeller
  • 240 g rugbrød
  • sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørsauce

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring dem i kog.

Tilsæt grøntsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt timianblade og smag til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: