Smørdampede persillerødder m.m.

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på lækkert tilbehør til hovedreten. De smørdampede persillerødder m.m. er fedtfatiige og får et dejligt frisk pift af citronsaften i smørsaucen.

Ingredienser

Antal portioner

Smørsauce

  • 25 g smør
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1½ spsk sukker
  • 2 tsk groft salt
  • 3 persillerødder i stave
  • 10 skorzonerrødder i 3 cm stykker
  • 5 rødløg i både
  • 2 spsk friske timianblade

Hertil

  • 500 g kogt hamburgerryg, stegt medister eller frikadeller
  • 240 g rugbrød
  • sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Smørsauce

Kom alle ingredienserne i en stor gryde og bring dem i kog.

Tilsæt grøntsagerne og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 4 min. Rør af og til. Tilsæt timianblade og smag til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8770 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: