Smørrebrød med flødeost og forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Inspiration til madpakken - varier forårsløg med peberfrugt, agurk og frisk karse.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver groft rugbrød
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 60 g spegeskinke i tynde strimler
  • 4 spsk hakket forårsløg
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med flødeost. Læg herpå spegeskinke og forårsløg. Drys med peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: