Smørrebrød med flødeost og forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Inspiration til madpakken - varier forårsløg med peberfrugt, agurk og frisk karse.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skiver groft rugbrød
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 60 g spegeskinke i tynde strimler
  • 4 spsk hakket forårsløg
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med flødeost. Læg herpå spegeskinke og forårsløg. Drys med peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: