Smørrebrød med flødeost og forårsløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Inspiration til madpakken - varier forårsløg med peberfrugt, agurk og frisk karse.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 60 g spegeskinke i tynde strimler
  • 4 spsk hakket forårsløg
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Smør brødskiverne med flødeost. Læg herpå spegeskinke og forårsløg. Drys med peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,2 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 24 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: