Smørrebrød med kvark
15 min

Smørrebrød med kvark

Nem og hurtig opskrift på lækre fedtfattige smørrebrød med kvark. Rugbrødsskiverne med den cremede kvarkblandning smager fantastisk med grøntsagspynt
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Smørrebrød med kvark

Nem og hurtig opskrift på lækre fedtfattige smørrebrød med kvark. Rugbrødsskiverne med den cremede kvarkblandning smager fantastisk med grøntsagspynt

Antal portioner
  • 20 g smør
  • 4 skiver groft rugbrød

Pynt

  • 2 skiver tomater
  • ½ tsk klippet frisk purløg
  • 2 skiver peberfrugter
  • 2 radiser i skiver
  • 2 skiver agurk
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Rør kvark sammen med fløde, til den får en blød konsistens. Smag til med salt, og læg den i et tykt lag på de 4 smurte skiver rugbrød. Pynt med hhv. tomat og purløg, peberfrugt, radise og agurk og friskkværnet peber.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %
Print