Smørrebrød med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

Nem og hurtig opskrift på lækre fedtfattige smørrebrød med kvark. Rugbrødsskiverne med den cremede kvarkblandning smager fantastisk med grøntsagspynt

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 20 g smør
  • 4 skiver groft rugbrød

Pynt

  • 2 skiver tomater
  • ½ tsk klippet frisk purløg
  • 2 skiver peberfrugter
  • 2 radiser i skiver
  • 2 skiver agurk
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark sammen med fløde, til den får en blød konsistens. Smag til med salt, og læg den i et tykt lag på de 4 smurte skiver rugbrød. Pynt med hhv. tomat og purløg, peberfrugt, radise og agurk og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag