Smørrebrød med kvark

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Nem og hurtig opskrift på lækre fedtfattige smørrebrød med kvark. Rugbrødsskiverne med den cremede kvarkblandning smager fantastisk med grøntsagspynt

Ingredienser

Antal portioner

  • 20 g smør
  • 4 skiver groft rugbrød

Pynt

  • 2 skiver tomater
  • ½ tsk klippet frisk purløg
  • 2 skiver peberfrugter
  • 2 radiser i skiver
  • 2 skiver agurk
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør kvark sammen med fløde, til den får en blød konsistens. Smag til med salt, og læg den i et tykt lag på de 4 smurte skiver rugbrød. Pynt med hhv. tomat og purløg, peberfrugt, radise og agurk og friskkværnet peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,3 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: