Snack med kylling
30 min

Snack med kylling

En smuk og smagfuld lille hapser til tapas, forret eller til et glas vin.
Bedømmelse (47 vurderinger)

Min bedømmelse:

Snack med kylling

En smuk og smagfuld lille hapser til tapas, forret eller til et glas vin.

Snack til 6

Antal portioner
  • 1 spsk flydende honning
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • friskkværnet peber
  • 6 rensede kyllingeinderfileter (ca. 225 g)
  • 25 g smør
  • 12 skyllede blade af hjertesalat
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1 spsk fintstrimlet limeskal (usprøjtet)
  • ¼ tsk havsalt

Fremgangsmåde:

Bland honning, sojasauce, limesaft og peber i en plastikpose egnet til madvarer. Flæk kyllingeinderfileterne og vend dem i marinaden. Ryst posen så marinaden bliver godt fordelt. Tag kødet op af marinaden - gem den. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kyllingekødet, ved kraftig varme, i ca. 4 min. - vend af og til. Kom marinaden i panden og steg i yderligere ca. 1 min. eller til marinaden er fordampet.

Rør skyr, honning, limesaft og salt sammen. Smag skyrdippen til.

Fordel de lune kyllingeinderfileter i hver sit salatblad. Drys med purløg, limeskal og havsalt og server med skyrdip i skåle, så man selv kan dyppe - eller læg en skefuld i hvert blad og server resten ved siden af.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 30 %
Print