Snack med kylling

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(67 vurderinger)

30 min

En smuk og smagfuld lille hapser til tapas, forret eller til et glas vin.

Ingredienser

Snack til 6

Antal portioner

  • 1 spsk flydende honning
  • 2 spsk japansk sojasauce
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • friskkværnet peber
  • 6 rensede kyllingeinderfileter (ca. 225 g)
  • 25 g smør
  • 12 skyllede blade af hjertesalat
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1 spsk fintstrimlet limeskal (usprøjtet)
  • ¼ tsk havsalt

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland honning, sojasauce, limesaft og peber i en frysepose. Flæk kyllingeinderfileterne og vend dem i marinaden. Ryst posen så marinaden bliver godt fordelt. Tag kødet op af marinaden - gem den. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg kyllingekødet, ved kraftig varme, i ca. 4 min. - vend af og til. Kom marinaden i panden og steg i yderligere ca. 1 min. eller til marinaden er fordampet.

Rør kvark, honning, limesaft og salt sammen. Smag dippen til.

Fordel de lune kyllingeinderfileter i hver sit salatblad. Drys med purløg, limeskal og havsalt og server med dip i skåle, så man selv kan dyppe - eller læg en skefuld i hvert blad og server resten ved siden af.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 43 %
  • Kulhydrat: 27 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: