Snacks med dadler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

1 timer

Savner du inspiration til en lækker snack? Så prøv denne opskrift på snacks med dadler. Fillodejen fyldt med hvid ost, dadler og ingefær og smager fantastisk.

Ingredienser

4 stk. pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak ost, dadler og ingefær i en foodprocessor ved hurtigste hastighed i ca. 1 min. Fold filodejspladerne ud og dæk dem med et vådt klæde. Tag en plade filodej frem og pensl den med 1 spsk smør. Læg en ny plade filodej på. Tryk de 2 plader sammen, fx med en kagerulle. Smør halvdelen af osteblandingen på pladen. Del den i 24 stykker (a ca. 7 x 7 cm). Tril hver firkant sammen fra det ene hjørne (diagonalt) og læg dem med sammenføjningerne nedad på en plade med bagepapir. Pensl de 24 snacks med 1 spsk smør og bag dem midt i ovnen. Tilbered resten på samme måde.

Genvej

Snacksene kan stå tilberedt, men ikke bagt, i køleskabet i 2-3 timer.

Tip

Ostechips og snacks med dadler kan serveres sammen eller hver for sig. Ledsaget af oliven, sprøde grøntsager og et glas kølig, hvid portvin gør de det ud for en let og dejlig forret.

Ostechips - se link.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225°.

Drikkevarer

Kølig, tør hvid portvin.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Her vil en frugtfuld hvidvin være god, og druen viognier vil passe perfekt til både ingefær og dadler Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost