Soft mysli med rugflager, gulerod og bær
60+ min

Soft mysli med rugflager, gulerod og bær

Soft mysli er et lækkert og sundt alternativ til grød. Den er ligeså næringsrig og sund som havregrød.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Soft mysli med rugflager, gulerod og bær

Soft mysli er et lækkert og sundt alternativ til grød. Den er ligeså næringsrig og sund som havregrød.

Antal portioner
  • 75 g rugflager (ca. 3 dl)
  • 1½ spsk flydende honning
  • 3 dl Arla A38® naturel 3,5%
  • 50 g groftrevet gulerødder
  • 50 g groftrevet pærer
  • 200 g blandede friske bær, fx hindbær, brombær og blåbær
  • 25 g grofthakkede ristede, smuttede mandler

Hertil

  • 2 fuldkornsboller
  • 2 skiver hamburgerryg
  • 2 skiver Castello Tistrup® ML 24% (45+)
  • 2 skiver grønne peberfrugter

Fremgangsmåde:

Kom rugflagerne i en lille bradepande og fordel honningen over. Stil bradepanden midt i ovnene og rist flagerne. Lad rugflagerne køle af og vend dem sammen med det syrnede produkt, gulerod og pærer. Kom soft myslien i to små bokse. Kom bær og mandler på toppen og læg tætsluttende låg på boksene. Myslierne er nu klar til madpakken.

Rist bollerne og lad dem køle af. Flæk bollerne og læg dem sammen om hamburgerryg, ost og peberfrugt. Pak bollerne ind og kom dem i madkasser sammen dem myslien. Husk en lille ske til at spise mysli med.

Tip

Soft myslien kan med fordel laves dagen før - den bliver kun bedre af at trække.

Ristning

Ca. ½ time ved 175°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 21 %
Print