Softice med jordbærpuré

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

45 min

Softice med jordbærpuré er en frisk og lækker dessert, som er nem at tilberede.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Jordbærpuré

  • 250 g frosne eller friske jordbær
  • 1½ dl vand
  • 3 spsk sukker

Softice

  • 1 liter vaniljeflødeis
  • 1½ dl mælk

Sådan gør du

Sådan gør du

Jordbærpuré

Lad de frosne jordbær tø let op i ca. ½ time. Blend bærrene sammen med vand og sukker ved højeste hastighed i ca. 10 sek.

Softice

Lad isen tø let op i ca. 10 min. Tilsæt mælk og pisk isen blød med en håndmixer.

Ved serveringen

Kom jordbærpuréen i 4 høje glas. Læg softice oveni. Server med lange skeer.

Tip

Jordbærpuréen kan erstattes af hindbærpuré. Anvend 250 g hindbær, 4 spsk sukker og ½ dl koldt vand.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Den let perlende søde vin moscato d'asti smager skønt til is, og druen passer samtidig rigtig godt til jordbær. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag