Sommermakrel med dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på en lækker fiskeret. Sommermakrel med dildsauce har masser af smag og den kogte blomkål passer perfekt til den røgede makrel.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 blomkål
  • 1 røget makrel
  • 125 g blade af hovedsalat
  • 500 g kolde kogte kartofler i skiver
  • 2 tomater i både

Dildsauce

Pynt

  • friske dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkålen i letsaltet vand, ca. 10 min., og afkøl den. Rens makrellen og skær den i mindre stykker. Anret salatblade, og læg herpå blomkål sammen med kartoffelskiver, tomatbåde og makrel.

Dildsauce

Bland fraiche med dild, og smag til med salt og peber.

Hæld ved serveringen lidt af salatsaucen over blomkålen, og server resten i en skål for sig. Pynt med dildkviste.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: