Sommermakrel med dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på en lækker fiskeret. Sommermakrel med dildsauce har masser af smag og den kogte blomkål passer perfekt til den røgede makrel.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 blomkål
  • 1 røget makrel
  • 125 g blade af hovedsalat
  • 500 g kolde kogte kartofler i skiver
  • 2 tomater i både

Dildsauce

Pynt

  • frisk dildkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkålen i letsaltet vand, ca. 10 min., og afkøl den. Rens makrellen og skær den i mindre stykker. Anret salatblade, og læg herpå blomkål sammen med kartoffelskiver, tomatbåde og makrel.

Dildsauce

Bland fraiche med dild, og smag til med salt og peber.

Hæld ved serveringen lidt af salatsaucen over blomkålen, og server resten i en skål for sig. Pynt med dildkviste.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: