Sommermakrel med dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på en lækker fiskeret. Sommermakrel med dildsauce har masser af smag og den kogte blomkål passer perfekt til den røgede makrel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 blomkål
  • 1 røget makrel
  • 125 g blade af hovedsalat
  • 500 g kolde kogte kartofler i skiver
  • 2 tomater i både

Dildsauce

Pynt

  • frisk dildkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkålen i letsaltet vand, ca. 10 min., og afkøl den. Rens makrellen og skær den i mindre stykker. Anret salatblade, og læg herpå blomkål sammen med kartoffelskiver, tomatbåde og makrel.

Dildsauce

Bland fraiche med dild, og smag til med salt og peber.

Hæld ved serveringen lidt af salatsaucen over blomkålen, og server resten i en skål for sig. Pynt med dildkviste.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag