Sommermakrel med dildsauce

Bedømmelse

(4 vurderinger)

1 timer

Nem opskrift på en lækker fiskeret. Sommermakrel med dildsauce har masser af smag og den kogte blomkål passer perfekt til den røgede makrel.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 blomkål
  • 1 røget makrel
  • 125 g blade af hovedsalat
  • 500 g kolde kogte kartofler i skiver
  • 2 tomater i både

Dildsauce

Pynt

  • friske dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog blomkålen i letsaltet vand, ca. 10 min., og afkøl den. Rens makrellen og skær den i mindre stykker. Anret salatblade, og læg herpå blomkål sammen med kartoffelskiver, tomatbåde og makrel.

Dildsauce

Bland fraiche med dild, og smag til med salt og peber.

Hæld ved serveringen lidt af salatsaucen over blomkålen, og server resten i en skål for sig. Pynt med dildkviste.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10800 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 61 %

Print

Kilde: