Spaghetti med bacon og ostesauce
45 min

Spaghetti med bacon og ostesauce

Spaghetti carbonara smager dejligt året rundt og er en nem og hurtig hverdagsret.
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med bacon og ostesauce

Spaghetti carbonara smager dejligt året rundt og er en nem og hurtig hverdagsret.

Antal portioner

Pynt

Tilbehør

  • 120 g groft brød

Fremgangsmåde:

Læg baconskiverne i en tør, kold pande. Steg baconskiverne ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg i ca. 5 min. Tag baconen op og lad den dryppe af på fedtsugende papir. Bræk de sprøde baconskiver i mindre stykker. Lad ca. 1 spsk af baconfedtet blive tilbage i panden. Tilsæt pastasauce, æggeblommer, ost og peber. Bring saucen i kog under omrøring.

Kom imens pastaen i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Kom pastaen tilbage i gryden og vend ostesauce og baconstykker i. Smag til og server straks i dybe, varme tallerkener.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 26 %
Print