Spaghetti med spinat og ristede mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Dejlig blød og cremet pasta ret uden kød. Meget nemt og hurtigt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g mandler
  • 3 liter vand
  • 4 tsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mandlerne i en tør sauterpande og rist dem ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme i ca. 5 min. Hak mandlerne groft.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag 2 dl kogevand fra. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden.

Kom imens spinaten i en sigte, pres væden af og hak spinaten meget groft. Lad smørret smelte i sauterpanden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt spinat, fløde, de 2 dl kogevand, salt og peber. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 1 min.

Vend spinatsauce i spaghettien og smag til. Hæld retten i en stor varm skål. Drys med mandler og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 58,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: