Spaghettiret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

45 min

Opskriften, spaghettiret, er nem at tilberede og lækker at spise. Glæd dig til at servere den lækre kødsauce af oksekød for dig selv og dine børn.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g tørret spaghetti

Kødsauce

  • 2 hakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • 50 g smør
  • 250 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 dl vand
  • 1 spsk smør

Tilbehør

  • 200 g fint revet gul ost, fx Riberhus® ML 25% (45+)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.

Kødsauce

Svits løgene gyldne i smør. Kom kød og paprika i og lad det svitse med til kødet har skiftet farve. Tilsæt krydderier og vand og lad det hele koge sammen ca. 15 min. Smag til.

Hæld vandet fra spaghettien. Anret den i en skål og rør 1 spsk smør i. Server med kødsaucen og drys med ost.

Tip

Kødsaucen kan evt. jævnes med 1 spsk hvedemel udrørt i lidt vand.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 45 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: