Spaghettiret
45 min

Spaghettiret

Opskriften, spaghettiret, er nem at tilberede og lækker at spise. Glæd dig til at servere den lækre kødsauce af oksekød for dig selv og dine børn.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghettiret

Opskriften, spaghettiret, er nem at tilberede og lækker at spise. Glæd dig til at servere den lækre kødsauce af oksekød for dig selv og dine børn.

Antal portioner
  • 250 g tørret spaghetti

Kødsauce

  • 2 hakkede zittauerløg (ca. 100 g)
  • 50 g smør
  • 250 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • ½ tsk delikatessepaprika
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 spsk tomatpuré
  • 3 dl vand
  • 1 spsk smør

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.

Kødsauce

Svits løgene gyldne i smør. Kom kød og paprika i og lad det svitse med til kødet har skiftet farve. Tilsæt krydderier og vand og lad det hele koge sammen ca. 15 min. Smag til.

Hæld vandet fra spaghettien. Anret den i en skål og rør 1 spsk smør i. Server med kødsaucen og drys med ost.

Tip

Kødsaucen kan evt. jævnes med 1 spsk hvedemel udrørt i lidt vand.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 45 %
Print