Spidskålssalat med dild og skyr
30 min

Spidskålssalat med dild og skyr

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og skyr med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.
Bedømmelse (36 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spidskålssalat med dild og skyr

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og skyr med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.

Antal portioner
  • 400 g fintsnittet spidskål
  • 200 g optøede eller friskbælgede ærter
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 grillede laksefileter (ca. 500 g)
  • 1 kg kogte nye kartofler

Fremgangsmåde:

Vend spidskålen sammen med ærter, skyr, sennep, dild, salt og peber. Smag til.

Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 26 %
Print