Spidskålssalat med dild og skyr

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(44 vurderinger)

30 min

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og skyr med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g fintsnittet spidskål
  • 200 g optøede eller friskbælgede ærter
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 grillede laksefileter (ca. 500 g)
  • 1 kg kogte nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend spidskålen sammen med ærter, skyr, sennep, dild, salt og peber. Smag til.

Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.

Hvordan steger man laks?

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 26 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: