Spidskålssalat med dild og skyr

Bedømmelse

(44 vurderinger)

30 min

Skøn frisk spidskålssalat med ærter og skyr med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g fintsnittet spidskål
  • 200 g optøede eller friskbælgede ærter
  • 2½ dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 2 spsk sød fransk sennep
  • 1 dl grofthakkede dildkviste
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 4 grillede laksefileter (ca. 500 g)
  • 1 kg kogte nye kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend spidskålen sammen med ærter, skyr, sennep, dild, salt og peber. Smag til.

Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.

Hvordan steger man laks?

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,3 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 26 %

Kilde: