Spinatdressing med yoghurt
60+ min

Spinatdressing med yoghurt

Cremet, syrlig dressing som er god til brød eller mad fra mellemøsten.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spinatdressing med yoghurt

Cremet, syrlig dressing som er god til brød eller mad fra mellemøsten.

Antal portioner
  • 200 g optøet, frossen helbladet spinat
  • ½ spsk hvedemel
  • ½ dl mælk

Hertil

  • 240 g grovbrød
  • 100 g grønne oliven
  • 75 g cornichoner

Fremgangsmåde:

Hak spinaten groft. Rør mel og mælk sammen i en tykbundet gryde og tilsæt spinaten. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 3 min. Tag gryden af varmen, tilsæt yoghurt, salt og peber og smag til. Stil spinatdressingen tildækket i køleskabet til den er kold.

Brug spinatdressingen som dip til brød, oliven og cornichoner.

Tip

Dressingen kan også spises lun.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 34 %
Print