Spinatdressing med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Cremet, syrlig dressing som er god til brød eller mad fra mellemøsten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g optøet, frossen helbladet spinat
  • ½ spsk hvedemel
  • ½ dl mælk

Hertil

  • 240 g grovbrød
  • 100 g grønne oliven
  • 75 g cornichoner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak spinaten groft. Rør mel og mælk sammen i en tykbundet gryde og tilsæt spinaten. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 3 min. Tag gryden af varmen, tilsæt yoghurt, salt og peber og smag til. Stil spinatdressingen tildækket i køleskabet til den er kold.

Brug spinatdressingen som dip til brød, oliven og cornichoner.

Tip

Dressingen kan også spises lun.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag