Spinatdressing med yoghurt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Cremet, syrlig dressing som er god til brød eller mad fra mellemøsten.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g optøet, frossen helbladet spinat
  • ½ spsk hvedemel
  • ½ dl mælk

Hertil

  • 240 g grovbrød
  • 100 g grønne oliven
  • 75 g cornichoner

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak spinaten groft. Rør mel og mælk sammen i en tykbundet gryde og tilsæt spinaten. Bring blandingen i kog og kog den ved svag varme og uden låg i ca. 3 min. Tag gryden af varmen, tilsæt yoghurt, salt og peber og smag til. Stil spinatdressingen tildækket i køleskabet til den er kold.

Brug spinatdressingen som dip til brød, oliven og cornichoner.

Tip

Dressingen kan også spises lun.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: