Spinatpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ingredienser

15 stk.

Antal portioner

  • 1 agurk
  • 25 g slyllede babyspinatblade
  • 100 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 2 dl løgspirer

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælk, mel, spinat, æg, salt og bagepulver i en blender og blend ved højeste hasttighed ca. 1 min. Hæld blandingen i en skål og rør havregryn i. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel 3 portioner á ½ dl dej i panden og bag pandekagerne ved jævn varme ca. 1 min. på hver side. Læg dem på en tallerken under bagepapir og hold dem lune i ovnen. Bag resten af pandekagerne.

Agurkeruller

Skær 15 lange skiver agurk på langs, med en tyndskræller - kasser endeskiverne. Fordel spinat, tomat og løgspine på agurkeskiverne og rul dem sammen om fyldet. Server rullerne på de lune pandekager.

Luning

Ca. 50° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: