Spinatpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Spinatpandekager med havregryn og agurkeruller med vegetarisk fyld.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

15 stk.

Antal portioner

  • 1 agurk
  • 25 g slyllede babyspinatblade
  • 100 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 2 dl løgspirer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælk, mel, spinat, æg, salt og bagepulver i en blender og blend ved højeste hasttighed ca. 1 min. Hæld blandingen i en skål og rør havregryn i. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel 3 portioner á ½ dl dej i panden og bag pandekagerne ved jævn varme ca. 1 min. på hver side. Læg dem på en tallerken under bagepapir og hold dem lune i ovnen. Bag resten af pandekagerne.

Agurkeruller

Skær 15 lange skiver agurk på langs, med en tyndskræller - kasser endeskiverne. Fordel spinat, tomat og løgspine på agurkeskiverne og rul dem sammen om fyldet. Server rullerne på de lune pandekager.

Luning

Ca. 50° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag