Spinatpandekager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Spinatpandekager med havregryn og agurkeruller med vegetarisk fyld.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

15 stk.

Antal portioner

Agurkeruller

  • 1 agurk
  • 25 g slyllede babyspinatblade
  • 100 g røde og gule cherrytomater i halve
  • 2 dl løgspirer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom mælk, mel, spinat, æg, salt og bagepulver i en blender og blend ved højeste hasttighed ca. 1 min. Hæld blandingen i en skål og rør havregryn i. Lad lidt af smørret blive gyldent i en pande. Fordel 3 portioner á ½ dl dej i panden og bag pandekagerne ved jævn varme ca. 1 min. på hver side. Læg dem på en tallerken under bagepapir og hold dem lune i ovnen. Bag resten af pandekagerne.

Agurkeruller

Skær 15 lange skiver agurk på langs, med en tyndskræller - kasser endeskiverne. Fordel spinat, tomat og løgspirer på agurkeskiverne og rul dem sammen om fyldet. Server rullerne på de lune pandekager.

Luning

Ca. 50° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,2 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag