Spinatsuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

20 min

Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Spinatsuppe

  • 15 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 450 g frossen hakket spinat
  • ½ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 2 dl vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon pulver
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ostebrød

Tilbehør

  • 4 smilende æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Spinatsuppe

Lad smørret smelte, i en tykbundet gryde, ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. ved kraftig varme. Tilsæt spinat og de øvrige ingredienser. Kog det i ca. 3 min. Smag til.

Ostebrød

Læg brødene på en plade med bagepapir. Fordel ost og solsikkekerner på brødskiverne og gratiner dem midt i ovnen.

Server spinatsuppen med gratinerede brød og smilende æg.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag