Spinatsuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Spinatsuppe

  • 15 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 450 g frossen hakket spinat
  • ½ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 dl vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon pulver
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ostebrød

Tilbehør

  • 4 smilende æg

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Spinatsuppe

Lad smørret smelte, i en tykbundet gryde, ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. ved kraftig varme. Tilsæt spinat og de øvrige ingredienser. Kog det i ca. 3 min. Smag til.

Ostebrød

Læg brødene på en plade med bagepapir. Fordel ost og solsikkekerner på brødskiverne og gratiner dem midt i ovnen.

Server spinatsuppen med gratinerede brød og smilende æg.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag