Spinatsuppe med ostebrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Spinatsuppe med ostebrød er en nem hverdagsret. Spinatsuppe har dejlig blød konsistens og passer perfekt sammen med det sprøde ostebrød.

Ingredienser

Antal portioner

Spinatsuppe

  • 15 g smør
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 stort finthakket fed hvidløg
  • 450 g frossen hakket spinat
  • ½ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 dl vand
  • 1 spsk grøntsagsbouillon pulver
  • ⅛ tsk fintrevet muskatnød
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Ostebrød

Tilbehør

  • 4 smilende æg

Sådan gør du

Sådan gør du

Spinatsuppe

Lad smørret smelte, i en tykbundet gryde, ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 1 min. ved kraftig varme. Tilsæt spinat og de øvrige ingredienser. Kog det i ca. 3 min. Smag til.

Ostebrød

Læg brødene på en plade med bagepapir. Fordel ost og solsikkekerner på brødskiverne og gratiner dem midt i ovnen.

Server spinatsuppen med gratinerede brød og smilende æg.

Gratinering

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,1 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: