Sprøde glaserede pastaplader med passionsfrugtcreme og spiselige blomster
15 min

Sprøde glaserede pastaplader med passionsfrugtcreme og spiselige blomster

En spændende dessert lavet af friske pastaplader, spiselige blomster og lækker passionsfrugtcreme.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde glaserede pastaplader med passionsfrugtcreme og spiselige blomster

En spændende dessert lavet af friske pastaplader, spiselige blomster og lækker passionsfrugtcreme.

Antal portioner
  • 3 plader frisk pasta (ca. 14 x 27 cm)
  • 1 sammenpisket æg
  • 50 g flormelis (ca. 1 dl)

Passionsfrugtcreme

  • 250 g friske blandede bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • 1 dl spiselige blomster, fx gederams og røllike

Fremgangsmåde:

Skær eller klip pastapladerne ud i 12 rektangler (ca. 6,5 x 14 cm). Brug fx et pizzahjul eller en saks. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl pastapladerne med æg og drys med flormelis. Bag pastapladerne midt i ovnen. Lad de sprøde pastaplader køle helt af på en bagerist.

Passionsfrugtcreme

Pisk med en håndmixer cremefraiche, flormelis, vanilje og passionsfrugtkødet sammen til en fast creme. Kom cremen i en sprøjtepose.

Læg desserterne sammen 3 og 3 om creme, bær og blomster og server straks.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tips

Friske pastaplader fås i forskellige størrelser. Du kan ændre på målene, som det passer med din pastaplade. Du kan evt. også lave dem runde.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 54 %
Print