Sprøde glaserede pastaplader med passionsfrugtcreme og spiselige blomster

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En spændende dessert lavet af friske pastaplader, spiselige blomster og lækker passionsfrugtcreme.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 plader frisk pasta (ca. 14 x 27 cm)
  • 1 sammenpisket æg
  • 50 g flormelis (ca. 1 dl)

Passionsfrugtcreme

  • 250 g friske blandede bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • 1 dl spiselige blomster, fx gederams og røllike

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær eller klip pastapladerne ud i 12 rektangler (ca. 6,5 x 14 cm). Brug fx et pizzahjul eller en saks. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl pastapladerne med æg og drys med flormelis. Bag pastapladerne midt i ovnen. Lad de sprøde pastaplader køle helt af på en bagerist.

Passionsfrugtcreme

Pisk med en håndmixer cremefraiche, flormelis, vanilje og passionsfrugtkødet sammen til en fast creme. Kom cremen i en sprøjtepose.

Læg desserterne sammen 3 og 3 om creme, bær og blomster og server straks.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Friske pastaplader fås i forskellige størrelser. Du kan ændre på målene, som det passer med din pastaplade. Du kan evt. også lave dem runde.

Sådan flækker du en vaniljestang

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: