Sprøde glaserede pastaplader med passionsfrugtcreme og spiselige blomster

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

En spændende dessert lavet af friske pastaplader, spiselige blomster og lækker passionsfrugtcreme.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 plader frisk pasta (ca. 14 x 27 cm)
  • 1 sammenpisket æg
  • 50 g flormelis (ca. 1 dl)

Passionsfrugtcreme

  • 250 g friske blandede bær, fx hindbær, blåbær og brombær
  • 1 dl spiselige blomster, fx gederams og røllike

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær eller klip pastapladerne ud i 12 rektangler (ca. 6,5 x 14 cm). Brug fx et pizzahjul eller en saks. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl pastapladerne med æg og drys med flormelis. Bag pastapladerne midt i ovnen. Lad de sprøde pastaplader køle helt af på en bagerist.

Passionsfrugtcreme

Pisk med en håndmixer cremefraiche, flormelis, vanilje og passionsfrugtkødet sammen til en fast creme. Kom cremen i en sprøjtepose.

Læg desserterne sammen 3 og 3 om creme, bær og blomster og server straks.

Bagetid

Ca. 7 min. ved 225° - traditionel ovn.

Tip

Friske pastaplader fås i forskellige størrelser. Du kan ændre på målene, som det passer med din pastaplade. Du kan evt. også lave dem runde.

Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 54 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag