Sprøde kaneltuilles og sharonfrugt til ost
30 min

Sprøde kaneltuilles og sharonfrugt til ost

Nemt og frisk tilbehør til osteanretningen.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde kaneltuilles og sharonfrugt til ost

Nemt og frisk tilbehør til osteanretningen.

Antal portioner

Sprøde kaneltuilles - ca. 16 stk

  • 3 spsk flormelis
  • ¼ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk stødt ingefær
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 sammenpisket æggehvide (ca. 1½ spsk)
  • 25 g smør - smeltet

Pynt

  • friske pebermyntekviste

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Sprøde kaneltuilles

Pisk flormelis, kanel, ingefær, hvedemel og æggehvider sammen i en skål. Pisk det smeltede smør i. Fordel dejen i 16 lange ”streger” (ca. 2 x 10 cm) på en plade med bagepapir. Bag de tynde tuilles øverst i ovnen.

Ved serveringen

Skær osten i skiver og anret dem på et fad sammen med kaneltuilles og sharonfrugt.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 150°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 61 %
Print

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Det oplagte vinvalg til kanel og blå ost er en hvidvin på gewürztraminer-druen, og sammen med sharonfrugter holder valget stadig Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost