Sprøde kaneltuilles og sharonfrugt til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nemt og frisk tilbehør til osteanretningen.

Ingredienser

Antal portioner

Sprøde kaneltuilles - ca. 16 stk

  • 3 spsk flormelis
  • ¼ tsk stødt kanel
  • ¼ tsk stødt ingefær
  • 3 spsk hvedemel
  • 1 sammenpisket æggehvide (ca. 1½ spsk)
  • 25 g smør - smeltet

Pynt

  • frisk pebermyntekvist

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Sprøde kaneltuilles

Pisk flormelis, kanel, ingefær, hvedemel og æggehvider sammen i en skål. Pisk det smeltede smør i. Fordel dejen i 16 lange ”streger” (ca. 2 x 10 cm) på en plade med bagepapir. Bag de tynde tuilles øverst i ovnen.

Ved serveringen

Skær osten i skiver og anret dem på et fad sammen med kaneltuilles og sharonfrugt.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 150°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4520 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Gewürztraminer Alsace, Frankrig

Det oplagte vinvalg til kanel og blå ost er en hvidvin på gewürztraminer-druen, og sammen med sharonfrugter holder valget stadig Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost