Sprøde og seje boller
60+ min

Sprøde og seje boller

De sprøde boller smager skønt til enhver anledning og er et oplagt valg, når børnene skal med i køkkenet.
Bedømmelse (22 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde og seje boller

De sprøde boller smager skønt til enhver anledning og er et oplagt valg, når børnene skal med i køkkenet.

20 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

Fremgangsmåde:

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt A38 og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Slå dejen godt igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form 20 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej (ca. ¾ dl pr. bolle) på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 8 %
Print