Sprøde og seje boller

Bedømmelse

(29 vurderinger)

60+ min

De sprøde boller smager skønt til enhver anledning og er et oplagt valg, når børnene skal med i køkkenet.

Ingredienser

20 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt A38 og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Slå dejen godt igennem med en grydeske. Dyp 2 spiseskeer i varmt vand og form 20 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej (ca. ¾ dl pr. bolle) på plader med bagepapir. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,2 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 79 %
  • Fedt: 8 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: