Sprøde pakker og varm bulgursalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Indisk inspirerede pakker med fyld af kalv, flæsk og hytteost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dagen før

  • 16 plader forårsrulledej (ca. 18 x 18 cm)
  • 10 g smør
  • 300 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 finthakket zittauerløg (ca. 50 g)
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • ½ tsk garam masala
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g Karolines Køkken® Hytteost 4% Hytteost 4%

Varm bulgur salat

  • 1 liter vand
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 2 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 1 spsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • 4½ dl grov bulgur
  • 400 g frosne haricots verts
  • 200 g bladselleri i skrå skiver
  • 1 spsk groft salt
  • 1½ liter kogende vand

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Læg de 16 plader forårsrulledej til optøning i køleskabet.

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt abrikoser, garam masala, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. - blandingen skal være tør. Kom den i en skål og vend hytteosten i. Smag til. Læg 2 spsk af det krydrede fyld midt på en dejplade. Luk pakken sammen - fold enderne ind under pakken og læg den med lukningen nedad på en plade med bagepapir. Tilbered resten af pakkerne på samme måde og bag dem midt i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Varm bulgursalat

Bring imens vand, citronsaft, kanel, sukker og salt i kog i en gryde. Kom bulguren i og kog den ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Kom bønner, bladselleri og salt i en skål. Overhæld grøntsagerne med kogende vand og lad dem stå i ca. 3 min. Hæld grøntsagerne til afdrypning og vend dem i bulguren. Server straks den varme bulgursalat og de sprøde pakker.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 55,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag