Sprøde pakker og varm bulgursalat
1 timer

Sprøde pakker og varm bulgursalat

Indisk inspirerede pakker med fyld af kalv, flæsk og hytteost.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde pakker og varm bulgursalat

Indisk inspirerede pakker med fyld af kalv, flæsk og hytteost.

Antal portioner

Dagen før

  • 16 plader forårsrulledej (ca. 18 x 18 cm)
  • 10 g smør
  • 300 g hakket svine- og kalvekød
  • 1 finthakket zittauerløg
  • 100 g grofthakkede tørrede abrikoser
  • ½ tsk garam masala
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5%

Varm bulgur salat

  • 1 liter vand
  • ½ dl friskpresset citronsaft
  • 2 hel kanel (a ca. 5 cm)
  • 1 spsk sukker
  • 1½ tsk groft salt
  • 4½ dl grov bulgur
  • 400 g frosne haricots verts
  • 200 g bladselleri i skrå skiver
  • 1 spsk groft salt
  • 1½ liter kogende vand

Fremgangsmåde:

Dagen før

Læg de 16 plader forårsrulledej til optøning i køleskabet.

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kød og løg i ca. 2 min. Tilsæt abrikoser, garam masala, salt og peber og svits i yderligere ca. 2 min. - blandingen skal være tør. Kom den i en skål og vend hytteosten i. Smag til. Læg 2 spsk af det krydrede fyld midt på en dejplade. Luk pakken sammen - fold enderne ind under pakken og læg den med lukningen nedad på en plade med bagepapir. Tilbered resten af pakkerne på samme måde og bag dem midt i ovnen til de er gyldne og sprøde.

Varm bulgursalat

Bring imens vand, citronsaft, kanel, sukker og salt i kog i en gryde. Kom bulguren i og kog den ved jævn varme og under låg i ca. 12 min. Tag gryden af varmen og lad bulguren trække, stadig under låg, i ca. 12 min.

Kom bønner, bladselleri og salt i en skål. Overhæld grøntsagerne med kogende vand og lad dem stå i ca. 3 min. Hæld grøntsagerne til afdrypning og vend dem i bulguren. Server straks den varme bulgursalat og de sprøde pakker.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 225° - traditionel ovn.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 55,5 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 26 %
Print