Sprøde toasts med ost og tomat
15 min

Sprøde toasts med ost og tomat

Lune ostetoast - til morgenmad eller et mellemmåltid.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde toasts med ost og tomat

Lune ostetoast - til morgenmad eller et mellemmåltid.

Antal portioner

Fremgangsmåde:

Fordel osten på brødene og læg dem sammen med tynde skiver af tomat. Krydr med salt og peber. Læg sammen som til fire sandwich. Varm smør på en pande og steg brødene - indtil de bliver gyldne på begge sider. Mens brødene steges, presses de med en paletkniv, så de bliver helt sprøde. Når osten begynder at smelte, tages de fra panden og serveres.

Tip

Har du en toastmaskine, kan du anvende denne i stedet.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %
Print