Sprøde toasts med ost og tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Lune ostetoast - til morgenmad eller et mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel osten på brødene og læg dem sammen med tynde skiver af tomat. Krydr med salt og peber. Læg sammen som til fire sandwich. Varm smør på en pande og steg brødene - indtil de bliver gyldne på begge sider. Mens brødene steges, presses de med en paletkniv, så de bliver helt sprøde. Når osten begynder at smelte, tages de fra panden og serveres.

Tip

Har du en toastmaskine, kan du anvende denne i stedet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6570 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: