Sprødt rugbrød og chiliolie til skimmelost
15 min

Sprødt rugbrød og chiliolie til skimmelost

En lækker ostesnack. Server den som mellemret eller dessert.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprødt rugbrød og chiliolie til skimmelost

En lækker ostesnack. Server den som mellemret eller dessert.

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 4 skiver mørkt rugbrød uden skorpe

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg rugbrødsskiverne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til. Lad de sprøde skiver rugbrød dryppe af på fedtsugende papir.

Server osten og det lune rugbrød på et fad sammen med radiser, purløg og dråber af chiliolie.

Tip

I stedet for radiser så prøv agurk.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 64 %
Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal der en hvidvin på banen, som har lidt sødme til at matche chili og samtidig karakter til rugbrød og ost. Riesling "spätlese" fra Mosel Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost