Sprødt rugbrød og chiliolie til skimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En lækker ostesnack. Server den som mellemret eller dessert.

Ingredienser

Antal portioner
  • 50 g smør
  • 4 skiver mørkt rugbrød uden skorpe

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg rugbrødsskiverne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til. Lad de sprøde skiver rugbrød dryppe af på fedtsugende papir.

Server osten og det lune rugbrød på et fad sammen med radiser, purløg og dråber af chiliolie.

Tip

I stedet for radiser så prøv agurk.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 64 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal der en hvidvin på banen, som har lidt sødme til at matche chili og samtidig karakter til rugbrød og ost. Riesling "spätlese" fra Mosel Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til ost