Squashpasta med spinat og flanksteak

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Høvlede strimler af squash i pasta. En dejlig måde at spise squash, hvor den stadig bevarer lidt af sin sprødhed.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 små pillede fed hvidløg
  • 2 spsk rapsolie
  • 1 flanksteak
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18%
  • 500 g frossen helbladet spinat
  • 1 grøn squash
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g frisk pasta, fx parpadelle eller fettuccine
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk hvidløgene, lad fedtstoffet blive varmt i en pande og tilsæt de flækkede hvidløg. Brun flanksteaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber. Steg den derefter ved svag varme ca. 12 min. - vend kødet af og til. Tag flanksteaken op og hold den varm. Skær kødet i tynde skiver lige inden serveringen.

Kom imens fløde og spinat i en lille tykbundet gryde. Lad spinaten tø op ved svag varme og under låg i ca. 2 min.

Skyl og tør squashen. Fjern stilken og høvl squashen i lange strimler med en kartoffelskræller - kasser det midterste af squashen, hvor den er blød og har kerner.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i ca. 2 min. Pastaen skal være mør uden at være blød. Tag ca. 1 dl kogevand fra og hæld pastaen til afdrypning i et dørslag.

Kom den ene dl kogevand tilbage i gryden sammen med spinat med fløde, citronskal, -saft, salt og peber. Bring blandingen i kog og vend squashstrimler og pasta i. Kom retten i et stort dybt fad, fordel kødskiverne på toppen og server straks.

Sådan steger du den perfekte bøf

Vil du servere en mør og saftig bøf er kvaliteten altafgørende. Karolines Køkkenskole viser her én metode til, hvordan du udvælger og steger en bøf, så den bliver helt perfekt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,8 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag