Squashsauce til pasta
45 min

Squashsauce til pasta

Squashsauce til pasta er hurtig og nem at tilberede og smager lækkert, samtidig med at den er fedtfattig - prøv den!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Squashsauce til pasta

Squashsauce til pasta er hurtig og nem at tilberede og smager lækkert, samtidig med at den er fedtfattig - prøv den!

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 1 grøn squash i tynde skiver
  • 25 g smør
  • 1 porre i tynde ringe
  • 1 tsk hakkede blade af frisk timian
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Halver imens squashskiverne, hvis de er meget store. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. ½ min. og tilsæt timian, persille og piskefløde. Varm blandingen igennem, tilsæt salt og peber og smag til. Server squashsaucen til den friskkogte pasta.

Tip

Server squashsaucen sammen med kartofler til fx stegte koteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 27 %
Print