Squashsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Squashsauce til pasta er hurtig og nem at tilberede og smager lækkert, samtidig med at den er fedtfattig - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 1 grøn squash i tynde skiver
  • 25 g smør
  • 1 porre i tynde ringe
  • 1 tsk hakkede blade af frisk timian
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Halver imens squashskiverne, hvis de er meget store. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. ½ min. og tilsæt timian, persille og piskefløde. Varm blandingen igennem, tilsæt salt og peber og smag til. Server squashsaucen til den friskkogte pasta.

Tip

Server squashsaucen sammen med kartofler til fx stegte koteletter.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: