Squashsauce til pasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Squashsauce til pasta er hurtig og nem at tilberede og smager lækkert, samtidig med at den er fedtfattig - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 1 grøn squash i tynde skiver
  • 25 g smør
  • 1 porre i tynde ringe
  • 1 tsk hakkede blade af frisk timian
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38% Piskefløde 38%
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog pastaen 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Halver imens squashskiverne, hvis de er meget store. Lad smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits grøntsagerne i ca. ½ min. og tilsæt timian, persille og piskefløde. Varm blandingen igennem, tilsæt salt og peber og smag til. Server squashsaucen til den friskkogte pasta.

Tip

Server squashsaucen sammen med kartofler til fx stegte koteletter.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: