Stærk og sød sennep

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Imponer dine gæster med hjemmelavet sennep med fløde og whiskey.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 tsk vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde og sennepskorn i kog i en lille, tykbundet gryde. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 10 min. - rør af og til. Tag gryden af varmen. Rør sennepspulver, eddike, honning og salt i fløden. Kom den stærke sennep i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 døgn.

Rør senneppen blød med vand og smag til. Kom evt. senneppen i små glas.

Tips

Hvis senneppen står og bliver for fast, kan den tilsættes lidt ekstra vand. Senneppen kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 uger.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 83 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: