Stærk og sød sennep

Bedømmelse

(9 vurderinger)

60+ min

Imponer dine gæster med hjemmelavet sennep med fløde og whiskey.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 tsk vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde og sennepskorn i kog i en lille, tykbundet gryde. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 10 min. - rør af og til. Tag gryden af varmen. Rør sennepspulver, eddike, honning og salt i fløden. Kom den stærke sennep i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 døgn.

Rør senneppen blød med vand og smag til. Kom evt. senneppen i små glas.

Tips

Hvis senneppen står og bliver for fast, kan den tilsættes lidt ekstra vand. Senneppen kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 uger.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 83 %

Kilde: