Stærk og sød sennep

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Imponer dine gæster med hjemmelavet sennep med fløde og whiskey.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 2 tsk vand

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde og sennepskorn i kog i en lille, tykbundet gryde. Kog det ved svag varme og under låg i ca. 10 min. - rør af og til. Tag gryden af varmen. Rør sennepspulver, eddike, honning og salt i fløden. Kom den stærke sennep i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst 3 døgn.

Rør senneppen blød med vand og smag til. Kom evt. senneppen i små glas.

Tips

Hvis senneppen står og bliver for fast, kan den tilsættes lidt ekstra vand. Senneppen kan stå tildækket i køleskabet i ca. 3 uger.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4860 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 83 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: