Stegt sild med flødeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Fyldte sildefileter md smag af flødeost og peberod. Serveres lune med nye kartofler eller rugbrød. Dejlig frokostret!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 udbenede dobbelt sildefileter
  • ¼ tsk groft salt
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2½ spsk frisk, fintrevet peberrod
  • 1½ spsk friskklippet karse
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rugmel
  • 25 g smør

Pynt:

  • finthakket rødløg
  • karse

Tilbehør:

  • 600 g nye kartofler eller
  • 200 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og skyl sildefileterne. Tør dem godt i fx køkkenrulle. Drys kødsiden med salt. Rør flødeost, peberrod, karse, salt og peber sammen. Fordel blandingen på kødsiden og fold fileterne sammen på tværs. Luk dem med en kødnål og vend dem i rugmel. Lad smørret gyldne i en pande og steg fileterne ca. 5 min. på hver side.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: