Stegt sild med flødeost
30 min

Stegt sild med flødeost

Fyldte sildefileter md smag af flødeost og peberod. Serveres lune med nye kartofler eller rugbrød. Dejlig frokostret!
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegt sild med flødeost

Fyldte sildefileter md smag af flødeost og peberod. Serveres lune med nye kartofler eller rugbrød. Dejlig frokostret!

Antal portioner
  • 4 udbenede sildefileter
  • ¼ tsk groft salt
  • 75 g Buko® Naturel
  • 2½ spsk frisk, fintrevet peberrod
  • 1½ spsk friskklippet karse
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rugmel
  • 25 g smør

Pynt:

  • finthakket rødløg
  • karse

Tilbehør:

  • 600 g nye kartofler eller
  • 200 g rugbrød

Fremgangsmåde:

Rens og skyl sildefileterne. Tør dem godt i fx køkkenrulle. Drys kødsiden med salt. Rør flødeost, peberrod, karse, salt og peber sammen. Fordel blandingen på kødsiden og fold fileterne sammen på tværs. Luk dem med en kødnål og vend dem i rugmel. Lad smørret gyldne i en pande og steg fileterne ca. 5 min. på hver side.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %
Print