Stegt sild med flødeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Fyldte sildefileter md smag af flødeost og peberod. Serveres lune med nye kartofler eller rugbrød. Dejlig frokostret!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 udbenede dobbelt sildefileter
  • ¼ tsk groft salt
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2½ spsk frisk, fintrevet peberrod
  • 1½ spsk friskklippet karse
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rugmel
  • 25 g smør

Pynt:

  • finthakket rødløg
  • karse

Tilbehør:

  • 600 g nye kartofler eller
  • 200 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og skyl sildefileterne. Tør dem godt i fx køkkenrulle. Drys kødsiden med salt. Rør flødeost, peberrod, karse, salt og peber sammen. Fordel blandingen på kødsiden og fold fileterne sammen på tværs. Luk dem med en kødnål og vend dem i rugmel. Lad smørret gyldne i en pande og steg fileterne ca. 5 min. på hver side.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: