Stegt sild med flødeost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Fyldte sildefileter md smag af flødeost og peberod. Serveres lune med nye kartofler eller rugbrød. Dejlig frokostret!

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 udbenede dobbelt sildefileter
  • ¼ tsk groft salt
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2½ spsk frisk, fintrevet peberrod
  • 1½ spsk friskklippet karse
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rugmel
  • 25 g smør

Pynt:

  • finthakket rødløg
  • karse

Tilbehør:

  • 600 g nye kartofler eller
  • 200 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og skyl sildefileterne. Tør dem godt i fx køkkenrulle. Drys kødsiden med salt. Rør flødeost, peberrod, karse, salt og peber sammen. Fordel blandingen på kødsiden og fold fileterne sammen på tværs. Luk dem med en kødnål og vend dem i rugmel. Lad smørret gyldne i en pande og steg fileterne ca. 5 min. på hver side.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: