Stegt sild med flødeost

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Fyldte sildefileter md smag af flødeost og peberod. Serveres lune med nye kartofler eller rugbrød. Dejlig frokostret!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 udbenede sildefileter
  • ¼ tsk groft salt
  • 75 g Buko® Naturel Naturel
  • 2½ spsk frisk, fintrevet peberrod
  • 1½ spsk friskklippet karse
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 spsk rugmel
  • 25 g smør

Pynt:

  • finthakket rødløg
  • karse

Tilbehør:

  • 600 g nye kartofler eller
  • 200 g rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og skyl sildefileterne. Tør dem godt i fx køkkenrulle. Drys kødsiden med salt. Rør flødeost, peberrod, karse, salt og peber sammen. Fordel blandingen på kødsiden og fold fileterne sammen på tværs. Luk dem med en kødnål og vend dem i rugmel. Lad smørret gyldne i en pande og steg fileterne ca. 5 min. på hver side.

Hvordan koger man nye kartofler

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 50 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: