Stegte agurker med fennikelfrø og dild
30 min

Stegte agurker med fennikelfrø og dild

Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegte agurker med fennikelfrø og dild

Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.

Antal portioner

Pynt

  • friske dildkviste

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torsk eller fjerkræ
  • 4 både af citroner
  • 1 kg kogte kartofler

Fremgangsmåde:

Skræl agurkerne, flæk dem og fjern kernerne - fx med en teske. Skær agurkerne i ca. 1½ cm tykke skiver. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg agurkerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt fennikelfrø og piskefløde og kog blandingen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. eller til fløden bliver cremet. Tilsæt dild og salt og smag de stegte agurker til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 50 %
Print