Stegte agurker med fennikelfrø og dild

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske dildkviste

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torsk eller fjerkræ
  • 4 både af citroner
  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl agurkerne, flæk dem og fjern kernerne - fx med en teske. Skær agurkerne i ca. 1½ cm tykke skiver. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg agurkerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt fennikelfrø og piskefløde og kog blandingen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. eller til fløden bliver cremet. Tilsæt dild og salt og smag de stegte agurker til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 50 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: