Stegte agurker med fennikelfrø og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske dildkviste

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torsk eller fjerkræ
  • 4 både af citroner (usprøjtede)
  • 1 kg kogte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl agurkerne, flæk dem og fjern kernerne - fx med en teske. Skær agurkerne i ca. 1½ cm tykke skiver. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg agurkerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt fennikelfrø og piskefløde og kog blandingen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. eller til fløden bliver cremet. Tilsæt dild og salt og smag de stegte agurker til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag