Stegte agurker med fennikelfrø og dild - Opskrifter - Arla

Stegte agurker med fennikelfrø og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske dildkviste

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torsk eller fjerkræ
  • 4 både af citroner (usprøjtede)
  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl agurkerne, flæk dem og fjern kernerne - fx med en teske. Skær agurkerne i ca. 1½ cm tykke skiver. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg agurkerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt fennikelfrø og piskefløde og kog blandingen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. eller til fløden bliver cremet. Tilsæt dild og salt og smag de stegte agurker til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 50 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: