Stegte agurker med fennikelfrø og dild

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Stegte agurker med fennikelfrø og dild er det perfekte tilbehør til fisk og fjerkræ. De friske agurker suppleres af fennikelfrø, friske dildkviste og fløde.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • friske dildkviste

Hertil

  • 500 g stegt fisk, fx torsk eller fjerkræ
  • 4 både af citroner
  • 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl agurkerne, flæk dem og fjern kernerne - fx med en teske. Skær agurkerne i ca. 1½ cm tykke skiver. Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Steg agurkerne ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt fennikelfrø og piskefløde og kog blandingen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 3 min. eller til fløden bliver cremet. Tilsæt dild og salt og smag de stegte agurker til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10870 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 50 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: