Stegte sild med kinakålssalat
1 timer

Stegte sild med kinakålssalat

Stegte sild med kinakålssalat er en opskrift der giver en god hovedret. Lækker ymerdressing med peberrod og sennep, velsmagende kinakålssalat med gulerødder og dejlige sprødstegte sild - giver en himmelsk smag..
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stegte sild med kinakålssalat

Stegte sild med kinakålssalat er en opskrift der giver en god hovedret. Lækker ymerdressing med peberrod og sennep, velsmagende kinakålssalat med gulerødder og dejlige sprødstegte sild - giver en himmelsk smag..

Antal portioner

Ymerdressing

  • ½ liter Arla A38® Ymer
  • 1½ spsk fintrevet frisk peberrod
  • 2 tsk sød fransk sennep
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 2 tsk sukker
  • 1 tsk groft salt

Stegte sild

  • 500 g sildefileter (4-8 stk.)
  • 3 spsk rugmel
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør

Kinakålssalat

  • 1¾ liter fintsnittet kinakål
  • 4 groftrevne gulerødder

Tilbehør

  • 1 kg kartofler

Fremgangsmåde:

Ymerdressing

Rør ymer sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Stegte sild

Klip finnerne af sildefileterne og fjern evt. ben. Skyl og tør fileterne. Bland mel, salt og peber. Fold fileterne på langs, med skindsiden udad, og vend dem i melblandingen. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg sildefileterne ved jævn varme, ca. 4 min. på hver side.

Kinakålssalat

Vend kinakål og gulerødder i ymerdressingen lige før serveringen. Så bevarer grøntsagerne deres sprødhed.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,5 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 37 %
Print