Stines Hot Stuff - Chiligryde med tacoskaller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig spicy gryderet serveret med salat og sprøde, lune tacoskaller.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Chiligryde

  • 25 g smør
  • 2 små, grofthakkede zittauerløg (ca. 2 dl)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 frisk rød chilipeber
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 1 tsk groft salt
  • 8 tacoskaller

Tilbehør

  • 100 g strimlet icebergsalat
  • 250 g majskerner
  • 250 g tomater i både
  • 100 g agurk i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Bland fraiche med salt og peber og stil dressingen tildækket i køleskabet i ½ time.

Chiligryde

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere 3 min. Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen (2 tsk i alt) og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser. Lad chiligryden koge ved svag varme og under låg i 10 min. Smag til.

Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og spis dem sammen med chiligryde, dressing og salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 37 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: