Stines Hot Stuff - Chiligryde med tacoskaller

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig spicy gryderet serveret med salat og sprøde, lune tacoskaller.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Chiligryde

  • 25 g smør
  • 2 små, grofthakkede zittauerløg (ca. 2 dl)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 frisk rød chilipeber
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 1 tsk groft salt
  • 8 tacoskaller

Tilbehør

  • 100 g strimlet icebergsalat
  • 250 g majskerner
  • 250 g tomater i både
  • 100 g agurk i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Bland fraiche med salt og peber og stil dressingen tildækket i køleskabet i ½ time.

Chiligryde

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere 3 min. Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen (2 tsk i alt) og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser. Lad chiligryden koge ved svag varme og under låg i 10 min. Smag til.

Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og spis dem sammen med chiligryde, dressing og salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,9 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 37 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: