Stines Hot Stuff - Chiligryde med tacoskaller - Opskrifter - Arla

Stines Hot Stuff - Chiligryde med tacoskaller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig spicy gryderet serveret med salat og sprøde, lune tacoskaller.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Chiligryde

  • 25 g smør
  • 2 små, grofthakkede zittauerløg (ca. 2 dl)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 500 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 frisk rød chilipeber
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 1 dåse bønner i chilisauce
  • 1 tsk groft salt
  • 8 tacoskaller

Tilbehør

  • 100 g strimlet icebergsalat
  • 250 g majskerner
  • 250 g tomater i både
  • 100 g agurk i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Bland fraiche med salt og peber og stil dressingen tildækket i køleskabet i ½ time.

Chiligryde

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere 3 min. Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand og med en spids kniv. Hak chilipeberen (2 tsk i alt) og tilsæt den sammen med de øvrige ingredienser. Lad chiligryden koge ved svag varme og under låg i 10 min. Smag til.

Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og spis dem sammen med chiligryde, dressing og salat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,9 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: