Stoutsyltede svesker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Sveskekompot kogt med ingefær, øl og appelsin. Godt til et stykke stærk ost eller blåskimmelost.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • ½ liter mørk øl, fx stout
  • 4 spsk sukker
  • 1 stykke frisk ingefær (ca. 2 x 2 x 2 cm)
  • 2 brede strimler appelsinskal (usprøjtet)
  • 400 g svesker uden sten

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring øl, sukker, ingefær og appelsin i kog og lad det koge i ca. 10 min. - det skummer kraftigt i starten. Tilsæt sveskerne og lad dem koge med i ca. 5 min. Hæld svesker og lage i en skål og lad det stå til næste dag. Server sveskerne i lagen sammen med et godt stykke blåskimmelost.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 95 %
  • Fedt: 2 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: