Stoutsyltede svesker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Sveskekompot kogt med ingefær, øl og appelsin. Godt til et stykke stærk ost eller blåskimmelost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • ½ liter mørk øl, fx stout
  • 4 spsk sukker
  • 1 stykke frisk ingefær (ca. 2 x 2 x 2 cm)
  • 2 brede strimler appelsinskal (usprøjtet)
  • 400 g svesker uden sten

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring øl, sukker, ingefær og appelsin i kog og lad det koge i ca. 10 min. - det skummer kraftigt i starten. Tilsæt sveskerne og lad dem koge med i ca. 5 min. Hæld svesker og lage i en skål og lad det stå til næste dag. Server sveskerne i lagen sammen med et godt stykke blåskimmelost.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 95 %
  • Fedt: 2 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag