Stoutsyltede svesker - Opskrifter - Arla

Stoutsyltede svesker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Sveskekompot kogt med ingefær, øl og appelsin. Godt til et stykke stærk ost eller blåskimmelost.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • ½ liter mørk øl, fx stout
  • 4 spsk sukker
  • 1 stykke frisk ingefær (ca. 2 x 2 x 2 cm)
  • 2 brede strimler appelsinskal (usprøjtet)
  • 400 g svesker uden sten

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring øl, sukker, ingefær og appelsin i kog og lad det koge i ca. 10 min. - det skummer kraftigt i starten. Tilsæt sveskerne og lad dem koge med i ca. 5 min. Hæld svesker og lage i en skål og lad det stå til næste dag. Server sveskerne i lagen sammen med et godt stykke blåskimmelost.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,4 g
  • Protein: 3 %
  • Kulhydrat: 95 %
  • Fedt: 2 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: