Stuvet savojkål og kalkunschnitzler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Kål er godt og i en dejlig mild sauce bliver det endnu bedre.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 kalkunschnitzler
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun schnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 2 min. - vend af og til. Drys med salt og peber og lad kalkunschnitzlerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Fjern imens de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i et dørslag. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits savojkålen i ca. 1 min. Tilsæt sauce og salt. Kog retten uden låg i ca. 2 min. Kom ærterne i og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: