Stuvet savojkål og kalkunschnitzler
30 min

Stuvet savojkål og kalkunschnitzler

Kål er godt og i en dejlig mild sauce bliver det endnu bedre.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Stuvet savojkål og kalkunschnitzler

Kål er godt og i en dejlig mild sauce bliver det endnu bedre.

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 4 kalkunschnitzler
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun schnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 2 min. - vend af og til. Drys med salt og peber og lad kalkunschnitzlerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Fjern imens de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i et dørslag. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits savojkålen i ca. 1 min. Tilsæt sauce og salt. Kog retten uden låg i ca. 2 min. Kom ærterne i og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %
Print