Stuvet savojkål og kalkunschnitzler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Kål er godt og i en dejlig mild sauce bliver det endnu bedre.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 kalkunschnitzler
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Hertil

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en pande. Brun schnitzlerne ca. 1½ min. på hver side. Steg derefter kødet ved svag varme i ca. 2 min. - vend af og til. Drys med salt og peber og lad kalkunschnitzlerne hvile tildækket i ca. 10 min.

Fjern imens de yderste, grove blade og stokken fra savojkålen. Skær kålen i tynde strimler og fjern evt. de groveste ribber. Skyl kålen og lad den dryppe af i et dørslag. Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits savojkålen i ca. 1 min. Tilsæt sauce og salt. Kog retten uden låg i ca. 2 min. Kom ærterne i og kog i yderligere ca. 1 min. Smag til.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27,6 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: