Suppe med blomkål og krydret couscoussalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En suppe med et dejligt krydret tilbehør med smag fra bl.a. tørrede abrikoser, rosiner og pinjekerner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • 50 g tørrede abrikoser i små tern
  • 50 g rosiner
  • 25 g ristede pinjekerner
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • ¼ tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland de lune couscousgryn med abrikoser, rosiner, pinjekerner, persille og garam masala. Smag til.

Kom suppen i en gryde sammen med blomkål. Bring suppen i kog under omrøring og kog i ca. 5 min. Tilsæt kylling og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til.

Anret den lune couscoussalat og suppen i varme dybe tallerkener.

Tip

Resten af couscoussalaten smager dejligt i madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: