Suppe med blomkål og krydret couscoussalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

En suppe med et dejligt krydret tilbehør med smag fra bl.a. tørrede abrikoser, rosiner og pinjekerner.

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¼ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • 50 g tørrede abrikoser i små tern
  • 50 g rosiner
  • 25 g ristede pinjekerner
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • ¼ tsk garam masala

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker. Bland de lune couscousgryn med abrikoser, rosiner, pinjekerner, persille og garam masala. Smag til.

Kom suppen i en gryde sammen med blomkål. Bring suppen i kog under omrøring og kog i ca. 5 min. Tilsæt kylling og bring atter suppen i kog, stadig under omrøring. Kog suppen ved jævn varme i ca. 2 min. Smag til.

Anret den lune couscoussalat og suppen i varme dybe tallerkener.

Tip

Resten af couscoussalaten smager dejligt i madpakken.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: