Suppe med fisk i vietnamesiske krydderier

60+ min Hovedret

En skøn krydret fiskesuppe med autentiske smag af Vietnam. Opskriften er nemlig udviklet for Karolines Køkken af Ahn Lê.

Suppe med fisk i vietnamesiske krydderier
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9469 kJ / 2263 kcal

Energifordeling:
Fiber: 5,5 g
Protein: 24,8 %
Kulhydrat: 20,9 %
Fedt: 54,3 %
Tips

Er du til stærk mad kan du smage til med ekstra ingefær og chili. Du kan også tilsætte ekstra fiskesauce, men smag dig lidt frem, da saltindholdet varierer meget i de forskellige fiskesaucer. I stedet for multe kan du bruge anden fast, hvid fisk, fx havkat, søtunge eller pighvar. Kan du ikke få fat i cremefraiche 38%, kan du i stedet bruge piskefløde .

Relateret video
Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Ingredienser