Suppe med vilde ris og champignoner

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Vilde ris er egentlig en græsart der stammer fra Amerika. De pynter smukt på maden med deres sorte farve.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 100 g vilde ris (ca. 2 dl)
  • 1¼ liter grøntsagsbouillon
  • 50 g soltørrede tomater i tynde strimler
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 laurbærblad
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 250 g frosne ekstrafine ærter
  • 225 g champignoner i tynde, skrå skiver
  • 5 forårsløg i tynde ringe

Tilbehør

  • 240 g ristet landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Tilsæt risene og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 35 min. Hæld vandet fra risene og damp dem tørre.

Bring imens bouillon tilsat soltørrede tomater, hvidløg, laurbærblad, salt og peber i kog i en stor gryde. Lad blandingen koge ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Tilsæt ærter, champignoner, forårsløg og de kogte vilde ris. Bring suppen i kog og smag til.

Ved serveringen

Kom suppen i en stor varm skål. Server osten i en skål ved siden af - så man kan drysse lidt ost på suppen efterhånden som man spiser den.

Tip

I stedet for forårsløg kan man bruge porrer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: