Suppebrød
60+ min

Suppebrød

Små lækre brød til suppen - dejen kan formes på et utal af måder, så find en, der passer godt til dig.
Fryseegnet
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Suppebrød

Små lækre brød til suppen - dejen kan formes på et utal af måder, så find en, der passer godt til dig.

8 brød pr. portion

Antal portioner

Pensling

  • 1 sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

Smelt smørret ved svag varme og lun mælken heri. Tag gryden af varmen, hæld væsken i en skål og tilsæt yoghurt. Opløs gæren heri og tilsæt honning, salt og grahamsmel. Ælt hvedemel i dejen lidt ad gangen og ælt til dejen er glat og smidig. Stil dejen tildækket til hævning et lunt sted i ca. 1 time. Slå dejen ned på et meldrysset bord og rul den ud til ca. 1 cm tykkelse. Udstik i forskellige figurer. Læg figurerne på en plade med bagepapir og lad dem efterhæve ca. ½ time. Pensl med æg og drys med lidt mel. Bag brødene midt i ovnen - til de er gyldne.

Tip

Dejen kan også trilles til boller, formes til flutes, eller trilles til små snegle.

Bagetid

12-15 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,3 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 66 %
  • Fedt: 22 %
Print