Svensk sundhedsbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Lækkert, svensk grovbrød med tørret frugt og tyttebærsyltetøj

Ingredienser

12 skiver pr. brød

Antal portioner
  • 125 g groft rugmel (ca. 2 dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • 85 g havreklid (ca. 1½ dl)
  • 1 dl grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 dl hakkede, tørrede abrikoser
  • 2 tsk natron
  • 1 tsk groft salt
  • 4 dl Arla A38® naturel 1,5% Naturel 1,5%
  • 1 dl tyttebærsyltetøj

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en skål. Rør yoghurt og syltetøj i. Kom dejen i en smurt aflang bageform (ca. 1½ liter). Bag brødet nederst i ovnen. Lad brødet køle lidt af i formen - vend det ud og lad det køle helt af på en bagerist. Server brødet nybagt.

Bagetid

Ca. 1 time ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 51,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 15 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: