Svinefilet og sauce med porrer og chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

1 timer

Stuvede porrer i ostesauce, som får et frækt spark af chili. Det smager også dejligt til en helt almindelig frikadelle.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt svinefilet eller kogt hamburgerryg
  • 1¼ kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand. Hak chilien fint (ca. 1 spsk i alt). Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog porrerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 1 min. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Tilsæt MornaySauce, chili, salt og peber. Bring porresaucen i kog under omrøring og smag til.

Sauce med spinat

I stedet for porrer kan man anvende 400 g frisk eller frossen spinat. Kom spinatbladene i en tykbundet gryde og damp dem fri for væde. Tilsæt de øvrige ingredienser. Server saucen til en røget kylling.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: