Svinefilet og sauce med porrer og chili
1 timer

Svinefilet og sauce med porrer og chili

Stuvede porrer i ostesauce, som får et frækt spark af chili. Det smager også dejligt til en helt almindelig frikadelle.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Svinefilet og sauce med porrer og chili

Stuvede porrer i ostesauce, som får et frækt spark af chili. Det smager også dejligt til en helt almindelig frikadelle.

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt svinefileter eller kogt hamburgerryg
  • 1¼ kg kartofler

Fremgangsmåde:

Flæk chilipeberen og fjern kernerne - under rindende vand. Hak chilien fint (ca. 1 spsk i alt). Bring vand og salt i kog i en tykbundet gryde. Kog porrerne ved kraftig varme og uden låg i ca. 1 min. Hæld vandet fra og damp dem tørre. Tilsæt MornaySauce, chili, salt og peber. Bring porresaucen i kog under omrøring og smag til.

Sauce med spinat

I stedet for porrer kan man anvende 400 g frisk eller frossen spinat. Kom spinatbladene i en tykbundet gryde og damp dem fri for væde. Tilsæt de øvrige ingredienser. Server saucen til en røget kylling.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 18 %
Print