Syltede æg

60+ min Tilbehør

Syltede æg i rødebedelage giver de flotteste lyserøde æg. Et festligt indslag til påskefrokosten - eller på frokostbordet generelt.

Syltede æg
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2505 kJ / 599 kcal

Næringsindhold pr. 100g

596 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 35,6 % 12,5 g
Kulhydrat: 3,6 % 1,3 g
Fedt: 60,8 % 9,8 g
Tips

Opnå et marmoreret mønster på æggene ved at knuse æggeskallen - i stedet for at pille den af - inden lagen hældes over. Skal det gå hurtigere, kan syltelagen fra rødbeder bruges. Efter ½ time i lagen har æggene allerede en sart lyserød farve.

Ingredienser