Tacoskaller med avocadodressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Med opskriften på tacoskaller med avocadodressing kan du nemt lave en lækker vegetarisk hovedret.

Ingredienser

Antal portioner

Avocadodressing

Salat

  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 2 tomater i små tern
  • 2 dl majskerner fra dåse
  • 8 tacoskaller

Sådan gør du

Sådan gør du

Avocadodressing

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft og øvrige ingredienser. Smag dressingen til.

Salat

Anret icebergsalat, tomattern og majskerner i en salatskål. Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og server dem sammen med salat og avocadodressing.

Tip

Anvend dressingen samme dag som den er tilberedt af hensyn til farven.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: