Tacoskaller med avocadodressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Med opskriften på tacoskaller med avocadodressing kan du nemt lave en lækker vegetarisk hovedret.

Ingredienser

Antal portioner

Avocadodressing

Salat

  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 2 tomater i små tern
  • 2 dl majskerner fra dåse
  • 8 tacoskaller

Sådan gør du

Sådan gør du

Avocadodressing

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft og øvrige ingredienser. Smag dressingen til.

Salat

Anret icebergsalat, tomattern og majskerner i en salatskål. Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og server dem sammen med salat og avocadodressing.

Tip

Anvend dressingen samme dag som den er tilberedt af hensyn til farven.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: