Tacoskaller med avocadodressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Med opskriften på tacoskaller med avocadodressing kan du nemt lave en lækker vegetarisk hovedret.

Ingredienser

Antal portioner

Avocadodressing

Salat

  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 2 tomater i små tern
  • 2 dl majskerner fra dåse
  • 8 tacoskaller

Sådan gør du

Sådan gør du

Avocadodressing

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenene. Skrab "kødet" ud med en ske og gnid det gennem en sigte. Tilsæt citronsaft og øvrige ingredienser. Smag dressingen til.

Salat

Anret icebergsalat, tomattern og majskerner i en salatskål. Varm tacoskallerne efter anvisningen på emballagen og server dem sammen med salat og avocadodressing.

Tip

Anvend dressingen samme dag som den er tilberedt af hensyn til farven.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: