Tapas med andepaté - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Frisk og krydret forret på en ny måde - med sød smag af figenmarmelade.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 100 g andepaté
  • 4 skiver flutes evt. ristet
  • 1 spsk figenmarmelade
  • 1 frisk figen (ca. 50 g)
  • 4 små træpinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel andepatén på brødene sammen med figenmarmelade. Del den friske figen i fire og sæt dem fast på toppen med en træpind.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Vinvalget er oplagt! Pinot gris fra Alsace er det perfekte match til denne forret Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til and

Andre gode forslag