Tapas med andepaté - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

15 min

Frisk og krydret forret på en ny måde - med sød smag af figenmarmelade.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 100 g andepaté
  • 4 skiver flutes evt. ristet
  • 1 spsk figenmarmelade
  • 1 frisk figen (ca. 50 g)
  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel andepatén på brødene sammen med figenmarmelade. Del den friske figen i fire og sæt dem fast på toppen med en træpind.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Vinvalget er oplagt! Pinot gris fra Alsace er det perfekte match til denne forret Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til and