Tapas med andepaté - pinchos

Bedømmelse

(3 vurderinger)

15 min

Frisk og krydret forret på en ny måde - med sød smag af figenmarmelade.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner
  • 100 g andepaté
  • 4 skiver flutes evt. ristet
  • 1 spsk figenmarmelade
  • 1 frisk figen (ca. 50 g)
  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel andepatén på brødene sammen med figenmarmelade. Del den friske figen i fire og sæt dem fast på toppen med en træpind.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 52 %

Print

Kilde:

Vin match

Pinot gris Alsace, Frankrig

Vinvalget er oplagt! Pinot gris fra Alsace er det perfekte match til denne forret Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til and