Tapas med chorizo - pinchos
15 min

Tapas med chorizo - pinchos

Lækre små hapsere fulde af god smag.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med chorizo - pinchos

Lækre små hapsere fulde af god smag.

Tapasret

Antal portioner
  • 4 små træpinde

Fremgangsmåde:

Hak artiskokhjerterne groft. Bland kvark, olie og salt sammen og vend de hakkede artiskokker i. Smag til med trøffelolie. Fordel artiskokblandingen på 4 skiver flutes og top op med chorizo og purløg.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %
Print

Vin match

Viura Rioja, Spanien

Fadlagret hvid rioja vil være lækker til denne tapas. Hvis du ikke kan finde sådan én vil en fadlagret, hvid bordeaux også fungere godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges