Tapas med chorizo - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Lækre små hapsere fulde af god smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak artiskokhjerterne groft. Bland kvark, olie og salt sammen og vend de hakkede artiskokker i. Smag til med trøffelolie. Fordel artiskokblandingen på 4 skiver flutes og top op med chorizo og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Vin match

Viura Rioja, Spanien

Fadlagret hvid rioja vil være lækker til denne tapas. Hvis du ikke kan finde sådan én vil en fadlagret, hvid bordeaux også fungere godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges

Andre gode forslag