Tapas med chorizo - pinchos

Bedømmelse

(5 vurderinger)

15 min

Lækre små hapsere fulde af god smag.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner
  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak artiskokhjerterne groft. Bland kvark, olie og salt sammen og vend de hakkede artiskokker i. Smag til med trøffelolie. Fordel artiskokblandingen på 4 skiver flutes og top op med chorizo og purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Viura Rioja, Spanien

Fadlagret hvid rioja vil være lækker til denne tapas. Hvis du ikke kan finde sådan én vil en fadlagret, hvid bordeaux også fungere godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges