Tapas med chorizo - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

15 min

Lækre små hapsere fulde af god smag.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak artiskokhjerterne groft. Bland kvark, olie og salt sammen og vend de hakkede artiskokker i. Smag til med trøffelolie. Fordel artiskokblandingen på 4 skiver flutes og top op med chorizo og purløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1270 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Viura Rioja, Spanien

Fadlagret hvid rioja vil være lækker til denne tapas. Hvis du ikke kan finde sådan én vil en fadlagret, hvid bordeaux også fungere godt Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til asparges