Tapas med krabbe - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

15 min

Frisk og farverig skaldyrsret - brug den som forret, del af buffet eller velkomstsnack til festen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 1 dåse krabbekød (ca. 170 g)
  • 100 g Castello® økologisk flødeost hvidløg Organic Cream Cheese Garlic 65+
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 8 skiver flutes evt. ristet
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 4 fintstrimlede tørrede abrikoser

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad krabbekødet dryppe godt af og bland det med ost, purløg og citronsaft. Fordel blandingen på brødet og drys med citronskal og abrikoser.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 42 %

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Hvidvin på druen viognier er perfekt til det lidt sødlige krabbekød og ikke mindst til abrikoserne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jomfruhummer

Andre gode forslag