Tapas med krabbe - pinchos
15 min

Tapas med krabbe - pinchos

Frisk og farverig skaldyrsret - brug den som forret, del af buffet eller velkomstsnack til festen.
Bedømmelse (14 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med krabbe - pinchos

Frisk og farverig skaldyrsret - brug den som forret, del af buffet eller velkomstsnack til festen.

Tapasret

Antal portioner
  • 1 dåse krabbekød (ca. 170 g)
  • 100 g Castello® økologisk flødeost hvidløg
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 8 skiver flutes evt. ristet
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 4 fintstrimlede tørrede abrikoser

Fremgangsmåde:

Lad krabbekødet dryppe godt af og bland det med ost, purløg og citronsaft. Fordel blandingen på brødet og drys med citronskal og abrikoser.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 42 %
Print

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Hvidvin på druen viognier er perfekt til det lidt sødlige krabbekød og ikke mindst til abrikoserne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jomfruhummer