Tapas med krabbe - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

15 min

Frisk og farverig skaldyrsret - brug den som forret, del af buffet eller velkomstsnack til festen.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 1 dåse krabbekød (ca. 170 g)
  • 100 g Castello® økologisk flødeost hvidløg Økologisk flødeost hvidløg
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 8 skiver flutes evt. ristet
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 4 fintstrimlede tørrede abrikoser

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad krabbekødet dryppe godt af og bland det med ost, purløg og citronsaft. Fordel blandingen på brødet og drys med citronskal og abrikoser.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 42 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Hvidvin på druen viognier er perfekt til det lidt sødlige krabbekød og ikke mindst til abrikoserne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jomfruhummer