Tapas med krabbe - pinchos

Bedømmelse

(19 vurderinger)

15 min

Frisk og farverig skaldyrsret - brug den som forret, del af buffet eller velkomstsnack til festen.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner
  • 1 dåse krabbekød (ca. 170 g)
  • 100 g Castello® økologisk flødeost hvidløg Økologisk flødeost hvidløg
  • 2 spsk fintklippet purløg
  • 1 spsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 8 skiver flutes evt. ristet
  • 1½ tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 4 fintstrimlede tørrede abrikoser

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad krabbekødet dryppe godt af og bland det med ost, purløg og citronsaft. Fordel blandingen på brødet og drys med citronskal og abrikoser.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3560 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 40 %
  • Fedt: 42 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Viognier Mendoza, Argentina

Hvidvin på druen viognier er perfekt til det lidt sødlige krabbekød og ikke mindst til abrikoserne Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jomfruhummer