Tapas med ost og ansjoser - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sød abrikos fuldender smagsoplevelsen i dette lette og friske gæstemåltid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel ost, marmelade og ansjoser på brødene og drys med lidt havsalt. Top op med ristede nødder.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal bruges en hvidvin med både syre og sødme, og det bedste valg vil være en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag