Tapas med ost og ansjoser - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sød abrikos fuldender smagsoplevelsen i dette lette og friske gæstemåltid.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel ost, marmelade og ansjoser på brødene og drys med lidt havsalt. Top op med ristede nødder.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal bruges en hvidvin med både syre og sødme, og det bedste valg vil være en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost