Tapas med ost og ansjoser - pinchos
15 min

Tapas med ost og ansjoser - pinchos

Sød abrikos fuldender smagsoplevelsen i dette lette og friske gæstemåltid.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med ost og ansjoser - pinchos

Sød abrikos fuldender smagsoplevelsen i dette lette og friske gæstemåltid.

Tapasret

Antal portioner
  • 4 små træpinde

Fremgangsmåde:

Fordel ost, marmelade og ansjoser på brødene og drys med lidt havsalt. Top op med ristede nødder.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 48 %
Print

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal bruges en hvidvin med både syre og sødme, og det bedste valg vil være en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost