Tapas med ost og ansjoser - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sød abrikos fuldender smagsoplevelsen i dette lette og friske gæstemåltid.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner
  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel ost, marmelade og ansjoser på brødene og drys med lidt havsalt. Top op med ristede nødder.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,4 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 48 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Riesling Mosel, Tyskland

Her skal bruges en hvidvin med både syre og sødme, og det bedste valg vil være en riesling spätlese fra Tyskland Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost