Tapas med ost og serrano - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

En klassiker blandt tapas.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Vikl serrano om osten. Læg dem på brødene og top op med melon.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvidvin med sødme passer bedst til både salt skinke, blå ost og melon. Prøv en vouvray eller anjou Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost