Tapas med ost og serrano - pinchos
15 min

Tapas med ost og serrano - pinchos

En klassiker blandt tapas.
Bedømmelse (6 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med ost og serrano - pinchos

En klassiker blandt tapas.

Tapasret

Antal portioner
  • 4 små træpinde

Fremgangsmåde:

Vikl serrano om osten. Læg dem på brødene og top op med melon.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 53 %
Print

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvidvin med sødme passer bedst til både salt skinke, blå ost og melon. Prøv en vouvray eller anjou Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost