Tapas med ost og serrano - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

En klassiker blandt tapas.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vikl serrano om osten. Læg dem på brødene og top op med melon.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvidvin med sødme passer bedst til både salt skinke, blå ost og melon. Prøv en vouvray eller anjou Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost

Andre gode forslag