Tapas med ost og serrano - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

En klassiker blandt tapas.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Vikl serrano om osten. Læg dem på brødene og top op med melon.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1970 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvidvin med sødme passer bedst til både salt skinke, blå ost og melon. Prøv en vouvray eller anjou Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til ost