Tapas med sardin - pinchos
15 min

Tapas med sardin - pinchos

Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med sardin - pinchos

Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.

Tapasret

Antal portioner
  • 4 små træpinde

Fremgangsmåde:

Hæld olien fra sardinerne og skær dem i mindre stykker. Anret sardinerne på brødet, drys med havsalt og kom derefter fraiche på. Pynt til sidst med grillet peberfrugt og oliven.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 47 %
Print

Vin match

Albariño Rías Baixas, Spanien

Denne lækkerbisken vil være perfekt med en hvidvin på albariño-druen, fx fra Rías Baixas i Nordspanien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rejer