Tapas med sardin - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld olien fra sardinerne og skær dem i mindre stykker. Anret sardinerne på brødet, drys med havsalt og kom derefter fraiche på. Pynt til sidst med grillet peberfrugt og oliven.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %

Print

Kilde:

Vin match

Albariño Rías Baixas, Spanien

Denne lækkerbisken vil være perfekt med en hvidvin på albariño-druen, fx fra Rías Baixas i Nordspanien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rejer

Andre gode forslag