Tapas med sardin - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld olien fra sardinerne og skær dem i mindre stykker. Anret sardinerne på brødet, drys med havsalt og kom derefter fraiche på. Pynt til sidst med grillet peberfrugt og oliven.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Albariño Rías Baixas, Spanien

Denne lækkerbisken vil være perfekt med en hvidvin på albariño-druen, fx fra Rías Baixas i Nordspanien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rejer