Tapas med sardin - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Spændende forret med grillet peberfrugt og sorte oliven.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 4 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld olien fra sardinerne og skær dem i mindre stykker. Anret sardinerne på brødet, drys med havsalt og kom derefter fraiche på. Pynt til sidst med grillet peberfrugt og oliven.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 48 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Albariño Rías Baixas, Spanien

Denne lækkerbisken vil være perfekt med en hvidvin på albariño-druen, fx fra Rías Baixas i Nordspanien Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til rejer