Tapas med soltørret tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(42 vurderinger)

60+ min

Mager tomatdip serveret som snack med ristet brød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 250 g ristet rugbrød og tortillas

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kvarken i en skål og rør tomater, hvidløg, sukker, salt og peber i. Stil tapas med soltørret tomat tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Drys med purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 7 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: