Tapas med soltørret tomat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

60+ min

Mager tomatdip serveret som snack med ristet brød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl klippet frisk purløg

Tilbehør

  • 250 g ristet rugbrød og tortillas

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom kvarken i en skål og rør tomater, hvidløg, sukker, salt og peber i. Stil tapas med soltørret tomat tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Drys med purløg.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 7 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: