Tapas med tun og æg - pinchos
30 min

Tapas med tun og æg - pinchos

Lækre små tapas - gode til buffet og fest.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Tapas med tun og æg - pinchos

Lækre små tapas - gode til buffet og fest.

Tapasret

Antal portioner
  • 8 små træpinde

Fremgangsmåde:

Lad tunen dryppe godt af. Pil og mos ægget. Bland tun, æg, yoghurt, sennep og salt sammen. Fordel tunblandingen på brødet og top op med kapers og halve tomater.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 31 %
Print

Vin match

Semillon, rolle Côtes-de-provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig fungerer rigtig godt i denne sammenhæng, gerne en côtes-de-provence. Alternativt en riesling fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tun