Tapas med tun og æg - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Lækre små tapas - gode til buffet og fest.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 1 dåse tun i olie (a ca. 175)
  • 1 hårdkogt æg
  • 1 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ tsk groft salt
  • 8 skiver flutes evt. ristet
  • 16 kapersbær
  • 4 cocktailtomater
  • 8 små træpinde

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad tunen dryppe godt af. Pil og mos ægget. Bland tun, æg, kvark, sennep og salt sammen. Fordel tunblandingen på brødet og top op med kapers og halve tomater.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Sådan koger du æg

Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, rolle Côtes-de-provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig fungerer rigtig godt i denne sammenhæng, gerne en côtes-de-provence. Alternativt en riesling fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tun

Andre gode forslag