Tapas med tun og æg - pinchos

Bedømmelse

(5 vurderinger)

30 min

Lækre små tapas - gode til buffet og fest.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner
  • 8 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad tunen dryppe godt af. Pil og mos ægget. Bland tun, æg, yoghurt, sennep og salt sammen. Fordel tunblandingen på brødet og top op med kapers og halve tomater.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 31 %

Kilde:

Vin match

Semillon, rolle Côtes-de-provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig fungerer rigtig godt i denne sammenhæng, gerne en côtes-de-provence. Alternativt en riesling fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tun