Tapas med tun og æg - pinchos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Lækre små tapas - gode til buffet og fest.

Ingredienser

Tapasret

Antal portioner

  • 1 dåse tun i olie (a ca. 175)
  • 1 hårdkogt æg
  • 1 dl Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 2 tsk dijonsennep
  • ½ tsk groft salt
  • 8 skiver flutes evt. ristet
  • 16 kapersbær
  • 4 cocktailtomater
  • 8 små træpinde

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad tunen dryppe godt af. Pil og mos ægget. Bland tun, æg, kvark, sennep og salt sammen. Fordel tunblandingen på brødet og top op med kapers og halve tomater.

Tip

Regn med 3-5 tapas pr. person - find flere tapas/pinchos her på siden.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,4 g
  • Protein: 37 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Semillon, rolle Côtes-de-provence, Frankrig

Hvidvin fra Sydfrankrig fungerer rigtig godt i denne sammenhæng, gerne en côtes-de-provence. Alternativt en riesling fra Alsace Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til tun