Te med cognac og fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • chokoladekaffebønne

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Knus evt. kandisen let. Kom kandis og cognac i 4 kopper eller glas (som tåler varme). Fordel først den varme te og dernæst flødeskum i kopperne. Pynt med chokoladekaffebønner og server straks.

Tips

Assam te kan erstattes med darjeeling te. Tedrikken kan også tilberedes med kenya te og mørk rom.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3090 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 51 %
  • Alkohol: 19 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: