Te med cognac og fløde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • chokoladekaffebønne

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Knus evt. kandisen let. Kom kandis og cognac i 4 kopper eller glas (som tåler varme). Fordel først den varme te og dernæst flødeskum i kopperne. Pynt med chokoladekaffebønner og server straks.

Tips

Assam te kan erstattes med darjeeling te. Tedrikken kan også tilberedes med kenya te og mørk rom.

Sådan pisker du flødeskum

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3090 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 51 %
  • Alkohol: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: